Anem per feina...


Anem per feina...

Amb aquest objectiu, fem una crida a totes les persones interessades que puguin aportar el seu treball voluntari o el seu suport. És important que entre tots i totes fem pinya, que ens coneguem i fem conèixer a més persones els nostres objectius. La nostra intenció és proposar actuacions en diferents indrets del Massís de Bonastre amb tasques de neteja, reconstrucció i manteniment del paisatge.

ADC Massís de Bonastre, Pl. Major, 1 43884 Bonastre, Tarragona

ADCbonastre@gmail.com

VULL FER-ME SOCI/A (accés al formulari clicant sobre aquest enllaç)

03 de gener 2024

22/10/2023 ADC Desbrossada a la Font del Pastorell (Bonastre)

La ADC ha tornat a la font per fer-hi una desbrossada periòdica com d’altres que s’han fet per tal de mantenir l’indret transitable i net de bardisses. 

S’ha netejat el voltant de la font, que encara continua sense rajar i els camins que hi porten a una i l’altra banda del torrent. S’han apilat les restes perquè siguin retirades més endavant. 

També es va refer un tros de marge, dels trossos que hi ha malmesos, al camí de Bonastre a Masllorenç en el tram d’accés a la font. 

Properament es pretén que s’instal·lin un parell de bancs per part de l’ajuntament de Bonastre. I esperem que sigui ben aviat per poder aprofitar més aquest bonic espai al pas de la Ruta Poètica de Bonastre i poder gaudir-ne a l’estiu sota l’ombra dels grans freixes. 

A mig matí vam tenir la visita d’en Conrad, propietari del tros i sempre molt disposat, que ens va indicar els millors llocs on es podien situar els bancs perquè no hi hagi problemes a l’hora de passar amb el tractor o de llaurar el camp immediat que hi ha al damunt de la font. S’han deixat marcats els llocs indicats. 

Hi han intervingut: Sílvia, Ismael, Anton, Salvador, Daniel, Jordi M., Salvador, Melissa, Eduard i Nacho.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada