Anem per feina...


Anem per feina...

Amb aquest objectiu, fem una crida a totes les persones interessades que puguin aportar el seu treball voluntari o el seu suport. És important que entre tots i totes fem pinya, que ens coneguem i fem conèixer a més persones els nostres objectius. La nostra intenció és proposar actuacions en diferents indrets del Massís de Bonastre amb tasques de neteja, reconstrucció i manteniment del paisatge.

ADC Massís de Bonastre, Pl. Major, 1 43884 Bonastre, Tarragona

ADCbonastre@gmail.com

VULL FER-ME SOCI/A (accés al formulari clicant sobre aquest enllaç)

30 de gener 2024

21/01/2024 Neteja del camí de la Plana Manyera (Bonastre)



Hem continuat i acabat les tasques de neteja de l'antic camí entre marges que parteix del camí de Bonastre a Masarbonès en direcció cap a l'est un cop s'arriba als plans, més amunt del mas enrunat de ca l'Antic.

El camí, d'una amplada de carro, ara és transitable a peu, en bicicleta o a cavall. Té una longitud aproximada de 200 m, un desnivell de 20 m, i enllaça amb la pista forestal que s'enfila cap a la serra en direcció al Xalet de l'Alemany i Clot de Bou.

S'hi han instal·lat pals a l'entrada i a la sortida, netejat la vegetació que encara dificultava el pas, despedregat el camí i reforçat algun dels marges a banda i banda.

El camí permet observar una gran extensió de camps d'artigatge (petits camps guanyats a la muntanya o en sòls pedregosos que permeten mantenir conreus de secà) en un paisatge on els marges s'aixequen estretament per tot arreu i on es pot contemplar una gran i magnífica barraca ben conservada on l'ADC ja hi va fer mesos enrere una bona desbrossada.

L'activitat al lloc s'inicià cap a les 9 del matí i es va allargar fins al migdia 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada