Anem per feina...


Anem per feina...

Amb aquest objectiu, fem una crida a totes les persones interessades que puguin aportar el seu treball voluntari o el seu suport. És important que entre tots i totes fem pinya, que ens coneguem i fem conèixer a més persones els nostres objectius. La nostra intenció és proposar actuacions en diferents indrets del Massís de Bonastre amb tasques de neteja, reconstrucció i manteniment del paisatge.

ADC Massís de Bonastre, Pl. Major, 1 43884 Bonastre, Tarragona

ADCbonastre@gmail.com

VULL FER-ME SOCI/A (accés al formulari clicant sobre aquest enllaç)

13 de març 2024

10/03/2024 Sortida Botànica pel entorn de Bonastre


Passat diumenge, 10 de març,  la Passejada Botànica en clau femenina va aconseguir reunir a37 assistents, un grup molt divers en edat i procedència que va poder aprofundir en el seuconeixement de les flors i les plantes que ens envolten.

L’Anna Masó i la Georgina Cuch, les nostres expertes guies, ens van transmetre el seuentusiasme per saber detectar els matisos que ens permeten diferenciar-les, els seus usosalimentaris o medicinals o la seva potencial toxicitat aconseguint així captar l’atenció de totes i tots i satisfer les constants preguntes plantejades durant la caminada d’observació.

A tots els assistents se’ls va lliurar un dossier elaborat pel nostre dissenyador de referència, l’Ismael Bergillos, on quedaven recollides les diferents espècies observades i que ens va facilitar poder fer un millor seguiment de les seves explicacions.

Després d’unes dues hores de plaent passejada l’acte va finalitzar amb un petit refrigeri, que va permetre als assistents intercanviar impressions sobre l’experiència viscuda.

Una jornada reivindicativa que intenta posar el seu gra de sorra a la reivindicació del paper de la dona en la nostra societat, un paper mai prou reconegut ni valorat, que l’ADC ferma defensora d’un món més just i igualitari i de l’empoderament de la dona en tots els àmbits de la societat ha volgut posar en valor.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada