Anem per feina...


Anem per feina...

Amb aquest objectiu, fem una crida a totes les persones interessades que puguin aportar el seu treball voluntari o el seu suport. És important que entre tots i totes fem pinya, que ens coneguem i fem conèixer a més persones els nostres objectius. La nostra intenció és proposar actuacions en diferents indrets del Massís de Bonastre amb tasques de neteja, reconstrucció i manteniment del paisatge.

ADC Massís de Bonastre, Pl. Major, 1 43884 Bonastre, Tarragona

ADCbonastre@gmail.com

VULL FER-ME SOCI/A (accés al formulari clicant sobre aquest enllaç)

26 de febrer 2024

18/02/2024 Reparació de la barraca de Marialpere (els Plans) Bonastre

 

Descripció de l’activitat:

En aquesta ocasió hem atès la petició dels propietaris de la barraca que, ja fa uns mesos, es van posar en contacte amb membres de l`ADC

La barraca està integrada en un marge que, en un tram pròxim a l’entrada, s’havia esllavissat. 

El lloc era molt accessible i es podia arribar en cotxe fins a la mateixa barraca, cosa que va permetre que abans de les 9 del matí ja es fes una neteja del runam i es disposés una base sòlida on aixecar el tram malmès. 

Cap a les 10:30 s’havia refet el marge fins a una alçada de 1,5 m. hora en que decidirem fer una aturada per esmorzar. Vam poder gaudir de l’esmorzar a la brasa que en Joan i en Josep M. Pié, germans i propietaris de la barraca, molt amablement ens van preparar per l’ocasió. 

Cap a les 11 ens hi vam tornar a posar, apujant el tros que faltava i després omplint amb reble (o rebló) la part interior i la part més alta del marge. Al migdia van culminar les tasques de reparació i vam retornar a Bonastre. 

Amb aquesta acció, hem reconstruït el marge i alhora resguardat l’estat de la barraca, aconseguint un aspecte endreçat que millora el paisatge entre els camps d’oliveres. 

Hi han participat: Anton, Josep Marlès, Salvador, Benjamí, Maribel, Albert, Josep Olivella, Ismael, Jesús, Pau (Passafora), Josep M. Pié, Joan Pié, Mónica Llop. 

Les fotografies les ha realitzat Mónica Llop.




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada